Комплет за преземање TCD. Податоците за брзиномер се преземаат рачно
Од: 0,00 
excl. 19% VAT Плус Испорака Изберете верзија
TCD преземање веб+++ сет. Следење на возила, преземање податоци од брзиномер
Од: 389,00  one time, and
22,50  / month
excl. 19% VAT Плус Испорака Изберете верзија
TCD за преземање терминал за возачка дозвола автоматски проверува облак
Од: 785,00 
excl. 19% VAT Плус Испорака Изберете верзија
TCD преземање веб+ сет. Следење на возила
Од: 291,00  one time, and
13,00  / month
excl. 19% VAT Плус Испорака Изберете верзија
TCD преземање веб++ сет. Само преземање податоци за брзиномер
Од: 199,00  one time, and
9,48  / month
excl. 19% VAT Плус Испорака Изберете верзија
Веб сет за преземање TCD. Податоците за брзиномер се преземаат автоматски
Од: 369,00  one time, and
9,48  / month
excl. 19% VAT Плус Испорака Изберете верзија
TCD преземање веб+++ сет. Следење на возила, преземање податоци од брзинометар, податоци во живо, FMS податоци
Од: 389,00  one time, and
27,75  / month
excl. 19% VAT Плус Испорака Изберете верзија
РФИД ознака за проверка на возачката дозвола
3,00 
excl. 19% VAT Плус Испорака Изберете верзија
TCD Download Pocket Gen.2
345,00 
excl. 19% VAT Изберете верзија
TCD-USB кабел 6p 2m за директен пренос на податоци од DIGI на постоечки компјутер
115,50 
excl. 19% VAT Изберете верзија
Читач на картички TCD чип
54,00 
excl. 19% VAT Плус Испорака Изберете верзија
TCD стап за преземање практична алтернатива на Pocket
295,00 
excl. 19% VAT Плус Испорака Изберете верзија
Кабел FMS / CAN поврзување TCD преземање GPS/податоци
39,00 
excl. 19% VAT Плус Испорака Изберете верзија
Вклучен приклучок за запалка. Спирален кабел до 3м
18,50 
excl. 19% VAT Плус Испорака Изберете верзија
Ажурирајте го софтверот за TCD Download Pocket
80,00 
excl. 19% VAT Плус Испорака Изберете верзија
Кабел за приклучок црвен C вкл. TCD преземање GPS/податоци
39,00 
excl. 19% VAT Плус Испорака Изберете верзија
TCD Download Двапати робусна алтернатива на Pocket
498,00 
excl. 19% VAT Плус Испорака Изберете верзија
Кабел FMS МОЖЕ врска со крокодил
39,00 
excl. 19% VAT Плус Испорака Изберете верзија
Кабел за преземање TCD Mini 3 пински.
19,00 
excl. 19% VAT Плус Испорака Изберете верзија
Ажурирајте го софтверот за TCD Download Twice
120,00 
excl. 19% VAT Плус Испорака Изберете верзија
Кабелски брзиномер = TCD џеб за преземање приближно 1,4 m
35,00 
excl. 19% VAT Плус Испорака Изберете верзија
DTCO 1381 3.0
Од: 749,70 
excl. 19% VAT Изберете верзија
SE 5000 8.0 SMART
Од: 730,00 
excl. 19% VAT Изберете верзија
SE 5000 7.x
Од: 630,00 
excl. 19% VAT Изберете верзија
SE 5000 SMART верзија 2
780,00 
excl. 19% VAT Изберете верзија
DTCO 1381 4.0 SMART
900,00 
excl. 19% VAT Плус Испорака Изберете верзија
DTCO 1381 4.1 SMART (Kopie)
875,00 
excl. 19% VAT Изберете верзија

Сè за тахографот

Едноставно, доверливо, транспарентно – и во согласност со најновите закони на ЕУ.TCD е подружница на Semmler GmbH во Гепинген. Пронаоѓачите и создавачите на ролната Семлер се специјалисти за читање и складирање на податоци за возачот и тахографот. Искористете го нашето повеќе од 50-годишно искуство со комерцијални возила.
TCD го има вистинското решение за секоја големина на компанија: штом вашата флота потпаѓа под прописите на движечката сила или ЕУ 561/2006 , TCD е вистинскиот партнер за вас.
Управување со податоци преку TCD.
Ако ви треба нов тахограф или комплет за доградба, тогаш посетете ја нашата нова продавница за тахографи .
Можете да дознаете повеќе за нас во нашата брошура.

! ! Нова, автоматска проверка на возачката дозвола , вклучително и функција за известување и потсетник. !!да контактира

На Tacho datenscout24 сте
во право, ако...

…имајте само еден камион или голема флота возила.

… сакате да ги префрлите вашите податоци директно во програмата на компанијата за испорака.

… сакате удобно да ги лоцирате вашите возила каде било и во секое време.до продавницата